ČuBraD

uslužni obrt

 
 

Preseljenje domena

Objavljeno: 07.07.2012, autor josip

Kako bismo svojim korisnicima pružili najbolju uslugu, prihvatili smo ponudu dosadašnjeg dobavljača usluge hostinga za dogradnjom postojećeg servera na brži i jači stroj. Kako je od predviđenih 24 sata za prijenos i stabilizaciju rada svih predviđenih domena, problem sa radom novog računala bio više nego vidljiv i nakon 6 dana, odlučili smo ne tolerirati takav odnos prema našim korisnicima i preseliti sve zahvaćene domene kod novog pružatelja usluga. 

Trenutno je u tijeku preseljenje svih naših domena u novi datacentar u Hrvatskoj, za koji imamo više nego povoljne preporuke, kao i izvanredne rezultate vlastitih testiranja.

Obzirom da se radi o velikom broju domena, proces će trajati nekoliko dana. Korisnici koji sami unose promjene na svojim stranicma mogli bi primijetiti da im u nekomtrenutku nedostaju svježe unesene promjene (što ćemo pokušati popraviti sinkronizacijom podataka kada domene budu aktivirane na novom serveru), ili da su se pojavili neki stariji emailovi u sandučiću, što je samo rezultat sinkronizacije email pretinaca na starom i novom serveru.

 

 
Website uptime monitoring service Host-tracker.com Website uptime monitoring Host-tracker.com
Copyright © 2007-2022 ČuBraD